Design studios
Design studios

Communal garden
Communal garden

Quiet study and kitchen
Quiet study and kitchen

Design studios
Design studios

1/3

QUT SCHOOL OF DESIGN RENOVATION

Project Date: October, 2019 (Year 3, Semester 2)

Location: QUT Gardens Point campus, Brisbane

Type: Educational fit-out

Materials: Timber and concrete

The renovation of the QUT School of Design Building (D Block) transforms the aging interiors into a contemporary state-of-the-art learning hub. The fit-out encourages further collaboration, learning and engagement between staff and students. The joinery and interiors have been designed to enhance this user engagement and strong sense of community with the QUT Design school.

Locality plan.jpg

Locality plan

Furniture Plan.jpg

Furniture Plan

D Block Proposal - Documentation_Page_10
D Block Proposal - Documentation_Page_11
D Block Proposal - Documentation_Page_14
D Block Proposal - Documentation_Page_13
D Block Proposal - Documentation_Page_09
D Block Proposal - Documentation_Page_12
D Block Proposal - Documentation_Page_15
D Block Proposal - Documentation_Page_16